Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla


sjöstjärna

tänk dig en sådan
uppsköljd på stranden
med tentaklerna
norr väster öster
söder
utsträckta
flämtande
utslagen efter kampen
vågorna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-07 18:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Aldrig sett så många
över halva soptunnan
de flesta rötterna kvar
behöver använda makapären
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP