Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Utom-ombunden erfarenhet"



Du
Druva
Duva
Stuva
. .. ...
Om i en
liten stuga

Där mor
bakar bröd
I en vedugn

Och snoriga
ungar hungrigt
ser på

Det kunde varit
du i ett annat liv

Men det pågår
någonstan just
nu på jordklotet

och även
inuti ditt huvud

Några flyktiga
sekunder

Bara för att du är

Så duktig på att
tyda bokstäver

Till känslor in i
ett speciellt språk

Och det skulle nog
skrivelsen vara väl
-digt glad för om den
ju bara kunde tänka

Utanför sig själv
skälvande med alla
sina bokstäver till
-sammans.

















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-07 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP