Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missförstånd

lärde med tiden svårt
andra förstå även om
den goda viljan finns
har vi olika fötter
antingen är skorna
för stora och vi får svårt
att gå och hasar oss
som barnet fram
eller så är fötterna
för stora och får skavsår
är det så konstigt människor
blir ledsna eller vrånga

det är inte lätt vara
människa vi kan bara
försöka även om det blir fel ibland




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-07 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP