Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Cykeltramp. Av stormengudrun. (Onödigt tillägg, 'Picknick vid vägkanten' är titeln på en gammal teaterpjäs om hur att tillbringa någon tid i periferin av ett krig)


Kommentar på en text (2803) bara rim






Ångestens myggor biter bra
även på utflykten
längs picknick vid vägkanten.

Någon har skrivit
om solens varmt sköna sken
på dikestanten.

Att vara och bli med sin cykel
och klappa som kamrat,
se det i omskriven form
får känsla av en kavat,

så i mysiga känslor
tornar sig molnen inombords upp,
de bara som finns där i reserven
redo för sin känslomässiga kupp.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-07 23:10



Bookmark and Share


  ULJO
Myggor är en plåga
2024-05-08

  Gunwale VIP
Vilka vackra moln du har fångat där uppe nånstans högt över dikestanten!
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP