Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla kram


vad tror vi på?

frågan dök upp vid samtalet
reporter och den utfrågade

det gäller även religiositet
följer vi våra egna ideal
eller den starkaste rösten?
betänk åren det tagit dem
bli matade av samma hand
och för ingen annan föda
till sina läppar
än den religionen serverar
samma etikett gäller
diktaturens ledare

såg åsnorna dra kärrorna i Gaza
är det straffet de får som gjort fel
alla som tror på återfödelse,?
denna lilla åsna drar berg på kärran
och dessa lata som inte använder
sina egna ben. de flesta ser det som riktigt
utnyttja människor och djur intill
bristningsgränsen! så tänket den som finns
i toppen pyramiden!

konstigt vad säger påven om alla troende
och präster som förgriper sig på barn?

vad sägs om SD och trollfabrikerna?
är verkligen svenskar så naiva att de
inte inser manipulation
förekommer inom allt även inom
familjen. Fast det är bekvämt att blunda.

Varför inte vara ärlig istället för skönmåla
saker och ting? gjorde alla det skulle
klimatet vara renare istället för krig.
Då skulle kloka välja bort dessa mördare
hjulet skulle sluta rulla och ve och fasa
då uteblir avansen skriar kung Midas.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-08 07:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
för väl undersökande journalister finns
och vågar sticka ut hakan trots
hoten de får
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP