Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


väderkartan

hade fått solar
himlen har glömt
sin dystra min
morgondagens prognos
desto blötare

ha en fin dag klokuggla
tar på stövlar och keps
beväpnad med hacka kratta
och andra ting
förlägger inomhussysslorna
tills regnet faller

och den som inte skaffat en hona
medan den var ung
får nöja sig med hemtjänsten
då de rullar ut stolen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-08 10:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
med tiden förstått den med mörkret i själen inte andra förstår enär han själv
saknar ljuset att sträva mot

kan förstå den som förlorat många vänner i kriget och se dem förblöda
på heden kommer ihåg orden skrev
dem i en bok ändå föds eldfågeln
till nytt liv varje morgon
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP