Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåren i hjärtats djup



I våra hjärtans djup
lever spåren kvar
ett bomärke etsat
ett under av kärlek

I kärlekens hetta
och i ungdomlig gnutta galenskap
lätt darrande skiftar vi löften
med guldring och evig trohet

Det drömska guldet nöts ner
de gröna ängarna förlorade sin glans
men kvar i våra hjärtan är märkena
bevarade i kärlekens dans





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-08 10:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om en relation som var och minnena som är kvar.
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP