Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevlig/Otrevlig Är Inga Känslor



Trevlig/Otrevlig leder till tredje världskriget.
Riktiga känslor leder till den bästa utopi vi kan ha i världen.
Trevlig/Otrevlig täcker upp vad som verkligen händer.
Riktiga känslor matar dom fattiga och protesterar mot auktoritet.
Trevlig/Otrevlig dämpar världens intellekt mellans förnuftiga är kastade i fängelse.
Riktiga känslor, en man eller kvinna av heder, rättfärdighet, mod vågar göra rätt oavsett omständigheter.
Trevlig/Otrevlig är mindre än ytligt, det är falskt.
Riktiga känslor, oavsett evolutionen eller inte, finns det en kollektiv medvetenhet där i huvudet, helt enkelt, och lever en moral av rätt/fel.
Trevlig/Otrevlig har inget med moral av rätt/fel att göra.
Riktiga känslor, somliga, tycker, vi ska, utvecklas till maskiner, men jag tycker det är fel.




Prosa av Page Goldenboy VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-08 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP