Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Quotes by Charles Bukowski (1920-1994) dessa översättningar kan skilja sig något ifrån engelska orginalet med ref till språkbarriären men har samma andemening och själ.


BUKOWSKI'ISM

Ju längre bort från människor jag är
desto bättre mår jag.

Det första jag tänker när en person
knackar på dörren är att bli av med
henne/honom,vem det än är.

Folk pratar för mycket utan nåt att
säga.

De gör saker som är värdelösa och
de gör alltid för mycket.

Det är bättre sova hela dan så man
slipper den.

Jag älskar att vara ensam det är en
pliktkänsla av att hedra mig själv
som ingen annan har lyckats med.

Kärleken kan döda dig om du tror
för mycket på den.

Det finns inget ont, ingen förväntan
för nånting mer än en underbar
medvetenhet av att allt kommer att
ta slut en dag.



*






Övriga genrer (Översättning) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2024-05-08 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP