Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Mitt lilla jag

Lockar fram mitt lilla jag,
den jag var som liten flicka.
Leker med henne en solig dag,
springer i kapp mot stranden
med ben så kvicka.

Sedan målar vi med vattenfärg,
en sommaräng i gult och grönt.
Den bruna kullen blir ett berg
Solens strålar värmer skönt.

På vägen hem går vi till den port,
där lilla jag bodde förr.
Där skiljs vi åt, och du går bort,
slinker in genom en öppen dörr.

Bakom dörren finns du nu åter,
i mitt varma hjärtas boning.
När du känner dig försummad,
är ledsen och gråter,
får du en tröstande kram
till försoning.




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-08 16:38



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så härlig sommarkänsla med mycket värme.
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP