Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kärlek på gamla dar

jag är gammal
snart 70 strax 80
längtar efter en kvinna
vet inte hur
jag ska slippa er andra
älskar maria
och hatar världen
som sig bör
stackars maria
som älskade mig
och inte fattade
att jag var helt galen
i henne
det vart mitt öde
och jag har aldrig
riktigt hämtat mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-09 00:21



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
"vet inte hur/ jag ska slippa er andra"

"som älskade mig/ och inte fattade/ att jag var helt galen/ i henne"

"och jag har aldrig/ riktigt hämtat mig"

Jamen denna dikt är rå, hjärtskärande, rolig. Och alldeles underbar. Ju!

2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP