Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika sköra som glas

Vi tog det vi behövde
vi tog det vi ville ha

I den stunden var vi
lika sköra som glas

Det var vackert
det var sensuellt

Några tårar föll ner
på våra kinder

För vi visste att det
aldrig skulle ske igen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-09 08:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man skall aldrig säga aldrig
2024-05-09

  Elinor Sörensson VIP
Vackert och berörande om
ett möte som aldrig kommer
igen.
2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP