Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankemöda Eget foto


Tankar om oss

Nu vandrar tanken
långt bortom tid och rum

Själv sitter du där
med pannan i veck
så frågande och stum

Kanske undrar du nu
vad den tanken fann
under sin långa färd

Och hur mycket
en människas tankar
om allt
Egentligen kan vara värd




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-09 13:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint,
det kan man verkligen fråga sig
Vad är en tanke värd
i denna onda värld

Bokmärkes
2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP