Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( och det på självaste "flygare-dagen")


"Dagens reflexion. .."





Värre än klamydia?

Självlysande Slam
-krypare inuti din
osaliga själ. ..











Prosa av Sefarge VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-09 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP