Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vasaloppet

sexton dagar
och tio timmar
sen är det över

jag kan inte
som förut
lägga skulden
på hitler

jag böjer mig ner
för att dricka
och silar biskvierna
mellan tänderna

nyponsoppa
och det blir
vasaloppet 2027




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-09 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP