Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då jag vänder mig om

ser jag henne långt borta
hon är inte större än en docka
ser hur hon dansar fram
och blommor slår ut
framför hennes fötter
helt aningslös vad som väntar
inte kunde hon anat glädjen
skulle bytas ut mot ångest vantro
raseri och äckel över svinen
känner djupaste sorg och empati
med dig Peter Parker som gick
vägen före till Golgata
och lammet som kom efter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-09 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP