Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kråkspråket



det är de duktiga på
de som bär den svarta begravningskostymen
de kraxar och hackar de små
tills de slutar att andas
bland dessa dödgrävare finns varken
empati eller omtanke
och gynnar enbart sin art
plockar lopporna ur varandras kostym
borstar dammet ur fjädrarna
liksom aporna

de stämmer upp sin sin fasansfulla sång
skrämmer upp rymden
och småfåglarna som skyr den




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-09 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP