Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


A wedding ceremony next to a cow farm.

A wedding ceremony next to a cow farm.
(When you marry the "bull" and the ex doesn't agree)
- Does anyone oppose this marriage, asked the priest?
Muuuuuuu, she shouts from a distance (a milk cow)

- Beautiful moments are not where you are, but who you are with.
when you're having a hard time, look to the sky, there's always someone there who loves you immensely.
You need a break from people, not from life.
Maybe it hurts a lot at the moment, but at some moments in life it's better to leave where you want to be the most, when books are hard to sell, people are easy to sell, and the country gives itself away.
Because life sometimes leaves you only one option to be a strong man.

                                                              ***

Bröllopsceremoni med en "Oxen"
En solig dag, nära en kogård, ägde en ovanlig bröllopsceremoni rum. Brudgummen, en man känd som "tjuren" för sin styrka och beslutsamhet, stod stolt bredvid bruden. Den förre gick dock inte med på denna förening, och medan prästen frågade om någon motsatte sig vigseln, hördes ett högt vrål på avstånd. Alla ögon vände sig mot ljudkällan, där en mjölkko tittade på folkmassan som i protest.

Den här historien påminner oss om att vackra ögonblick inte handlar om var vi är, utan om människorna vi delar dem med. I svåra tider kan det att titta mot himlen påminna oss om att det alltid finns någon som älskar oss oerhört mycket. Ibland behöver vi en paus från människorna omkring oss, men inte från livet i sig.

Livet är fullt av smärtsamma stunder, och ibland är det bästa beslutet att lämna platsen där vi helst vill bo. När böcker är svåra att sälja och människor är lätta att sälja, och landet tycks falla samman måste vi hitta styrkan att gå vidare.

Berättelsen om bonden som blev en stark man är en av mod och motståndskraft. Han lärde sig att även om livet kan ta mycket ifrån dig, så ger det dig alltid möjlighet att resa dig och vara stark. Precis som mjölkkon ropade på sin bröllopsdag, så måste vi göra våra röster hörda inför motgångar, hålla huvudet uppe och gå vidare med värdighet och hopp.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-09 17:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har ingen egen styrka. Min kraft kommer från Jesus.
Liksom min fru.
2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP