Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg Eurovision Song Contest: Israels bidrag.


Eden Golan: Artisten Eden Golan, som representerar Israel, har mötts av både hurrarop och buningar under evenemanget, ett strålande utseende, en varm röst och anständig attityd...

Jag blev imponerad av modet och enkelheten hos den medicinska bandageklänningen i smutsig färger.
Publikens reaktion: Trots buningarna på arenan fokuserar Eden på det stöd och den kärlek hon får.
Säkerhet: Eden har tillbringat mycket tid isolerad på sitt hotellrum och omgiven av säkerhetsstyrkor under evenemanget. Blandade reaktioner: Eden Golan möttes av både jubel och buningar under sitt framträdande.
Fokus på stöd: Trots uppsvingarna väljer Eden att fokusera på det stöd och den kärlek hon får.
Säkerhetsåtgärder: Hon har haft sällskap av ett säkerhetsteam och har tillbringat större delen av sin tid i isolering på sitt hotellrum.
Framträdande: Eden Golan tävlar med låten "Hurricane" i tävlingens andra semifinal.
Artikeln belyser de kontrasterande svaren från publiken och Edens beslutsamhet att förbli positiv mitt i utmaningarna.




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-05-10 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP