Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marie

svårt få ordning
i mitt huvud
där det inte
får rum med annat
än kärlek

och jag kramar
luften och lukten
av dig

du är min
från och med nu




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-10 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP