Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvljus

Att hälsa på någon är att ge upp sig själv,
som när man bländar av vid mörkermöten




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-10 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP