Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla


vilopauser



att ständigt i ekorrhjulet ila
utan unna dig vila
det kan bara en robot göra
tag en paus låt dig inte störa
du har varit i farten sedan
klockan fyra
Då är goda råd dyra
vila och ladda på nytt
ditt batteri
kanske en fika
då får du nya krafter
det är som ett trolleri




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-05-10 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP