Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krammar dig nu.

i morgon kanske jag ej finns.
minns mg den dag.
jag är borta.
jag finns alltid i
ditt hjärta.
i döden .
i både livet o döden.
.
i morse halv 10 kunde jag inte andas.
när jag öppnade balkongen.
skrek till min son öppna öppna.
hela natten morgonen varit jobbig.
täppt i näsan fick hålla på 3 gånger.
innan jag kunde hämta min medicin i köket
ja så är det av birgitta skrev i dag 11-5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-11 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP