Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄGRAR RÖSTA I EU-VALET!

Jag vägrar rösta

i EU-valet

och alla politiska val

När andra står i

valet och kvalet

förhåller jag mig sval

 

Vänder dem ryggen

ty politiken

är blott ett vämjeligt träsk

Så jag passerar

levande liken

och deras sedvanliga "fläsk"

 

LARZ GUSTAFSSON 12/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2024-05-12 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP