Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp

När motgångar sveper genom

Allt som byggts upp

Raseras i en sekund

Ta då tag i din  styrka

Visa fått nog bli inte hjälplös

Får modet stå imot

Ge inte upp

Följ dina drömmar

Till nattens skymning

Fånga ditt ideal

Skapa på nytt

Ditt liv som det  ska vara

När det är som alla bäst




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-13 08:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Goda råd.
2024-05-17

  siv birgitta.a. VIP
ja du har rätt ge inte opp- men i bland tror jag man måste känna att man har folk nära av birgitta
2024-05-14

  Koloristen
"Ge inte upp"

-Nej, ge aldrig någonsin upp.
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP