Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sänder er alla min kärlek

4 stycken anfall i dag - 9 30 öppnade balkongen.
10.30 satt mg på balkongen ensam hemma.
12 30 satt på toa väntade att tvätt maskinen skulle bli klar.
fick anfall tänkte bara att andas rätt.
14 30 stängde balkongen fick an fall igen,
hade suttit där ute o ätit.
tog blodtrycket varje gång. det sjunker inte,
det klias över alt så fort jag går in i mitt sovrum.
vaknade i natt sov på bara 20 cm trä plankor från min säng-
kunde knappt vända mig låg på mage.
min madras låg på golvet
sen varje gång jag vaknade låg min hund-
på min kudde o sov blir väckt varje natt flera gånger
.jag skiter i att dom bråkar med varandra ,
det angår inte mej jag gillar andevärlden healing dikter att skriva.
spökerier det okända det är mitt arv från högre makter.
det skall ingen ta från mig jag brukar berätta det jag får veta.-
nu tänker jag bara bort bort jag jag orkar inte.
glad alla som gillar det jag skriver,
man mår s dåligt varje stund jag inte kan andas.
det här omkring beror på ondskan av brgitta 14 5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-14 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP