Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kopp av kärlek

Du knackar på min dörr

Slår dig ned i soffan

Lagar te av kärlek och omsorg till dig

Vi skrattar ler åt minnen i livet

Det smakar gott ditt te 

Säger du

En smak av  minta,humleblad och honung.

Vi lägger ett svårt pussel om nutiden

Du vinner alltid över mig

Till slut tar vi på sandalerna går ut

Du lägger armen runt mig

Vandrar ut på stigen 

I den sommar fagra grönskan

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-16 08:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2024-05-17

  Koloristen
Reflekterar och relaterar.
2024-05-16

  siv birgitta.a. VIP
det vore bra med en kram av äkta kärlek
2024-05-16

  Poesia VIP
Hela dikten är av kärlek till din vän - så fint <3
2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP