Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns du där.

för mig när jag ,
behöver dig min vän.
jag menar i tankens kraft.
när alt går så fort.
-när jag känner att
kommer i dag .
stod i köket kände anfallet ,
gick inte in i rummet .
stod i hallen höll i min .
döde bror bokhylla.
.tänkte då på en vän.
så fort jag tänkte på honom.
försvann anfallet jag hade vunnit.
jag behövde inte springa in ,
till fläkten i mitt sovrum-
så tänker man på nån när paniken .
kommer går anfallet över
av birgitta skrev i morse 17 5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-17 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP