Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innebörd av längtan

Två sidor av längtan

Längta efter en vän
som finns för dig
är underbart
 
Längta efter Dig
som skiter i mig
är smärtsamt
 
Längtan kan verkligen 
vara vit eller svart
 
Antingen får den dig att må bra eller dåligt,
men lik förbannat handlar det om längtan
 
…och inget som hjärnan kan reda ut…



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-17 19:28



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
jag längtar bara efter bra människor
inte efter dåliga
var jobbigt att bo hos föräldrarna
har aldrig blivit värre än det
sen dess...
ingen idé att tänka på dåliga människor
vet aldrig vad de fyllona ska säga
så kan inte förbereda mig ändå...
2024-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP