Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbättring

Efter starten på denna dag kunde den bara bli bättre

Och det blev den!

Efter en stressig och slitsam förmiddag blev eftermiddagen
och kvällen så mycket bättre
 
Massor av sol, jobb och trevligt umgänge
 
Sonen testade min nya kärlek och han blev lika kär som jag…
så nu delar vi kärlek han och jag.
Skillnaden är att han har råd att betala för den och det har inte jag.
 
Sen samtal och lite bubbel med en kär gammal vän.
Länge sedan sist. Djupt och ärligt samtal som gav oss så mycket.
Hon blev chockerad av situationen men tog det bra som alla har gjort hittills….
Blev glad av att hon tyckte jag såg fräsch och glad ut.
Antingen spelar jag bra eller så lyser jag upp av att ha mina vänner nära.
Själv kan jag inte avgöra längre. 
Men vissa stunder är bättre än andra.
Och jag är alltid mig själv…på gott och ont…
 
Det börjar kännas ganska bra faktiskt…
även om livet är som det är.
 

 




Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2024-05-18 21:10



Bookmark and Share


    Livsbejakaren VIP
Oups!!! 103 läsningar på en och samma minut…Hmm…?
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP