Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labilt humör

Har på äldre dar insett att mitt humör numera är labilt

Jag som alltid varit stabiliteten personifierad
 
Något har hänt
och jag gillar det inte
 
Idag mår jag bra och kan tänka klart
Det är så här jag vill ha mina dagar
 
Bara att hoppas att morgondagen blir lika bra



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP