Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrigher: Soligajag_1


God morgon alla fina poesi människor

God morgon alla fina poesi människor

Idag är det regn här , så skönt tycker jag.
Konstigt för en som jag som älskar solens strålar .

Idag ska jag njuta av en bok och en serie som jag tycker om.

Njut ni med allihopa av denna fina Måndag.

Jag ska skicka vackra tankar till min syster som sitter på det finaste molnet av alla.

Låt ropen skalla.
Regnen falla.
Jag önskar du satt intill mig nu min fina syster,
med ditt vackra lyster.

En tår trillar ner . .
Jag till min gud ber,
att få se min syster en sista gång,
hela dagen lång.





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-20 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP