Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta, men ändå nära

 

 

 

Det var för oss
som solen lyste
och stjärnorna tindrade

när livet känns mörkt
av längtan och saknad
lyfter jag blicken
mot himmelen

och förnimmer din närhet
i solens sken 
och stjärnornas glans




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2024-05-20 09:30



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
DET VAR FINT SKRIVIT TACK BIRGITTA
2024-05-27

  Eva Helene VIP
Så vackert och trösterikt!
2024-05-24

  Susen VIP
Ja så fint och nära till de som inte längre finns i jordelivet
2024-05-23

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och innerliga och ord om
hur himlavalvet kan bära våra
förhoppningar och minnen.
2024-05-20

  lila fjäderblomman VIP
Berörande och vackert.
2024-05-20

  Anya VIP
Tröstrikt om att förnimma närhet.
2024-05-20

  Öknens Ros VIP
Berörande ord om längtan så fin.
2024-05-20

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2024-05-20

  Sparvögat VIP
Vackra ord till minnenas längtan ~
utstrålar värme och kärlek…
2024-05-20

  BenGust VIP
Förhoppningar, förväntningar och
framåtanda i luften.
2024-05-20

  Maria Sundelin VIP
Varmt och full av längtan
Varma kramar
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP