Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner mig tjock.

i halsen svullen nedstämd.
sitter på balkongen.
tungt med andningen.
min son ej hemma ensam.
ondskan sitter ovan på,.
skakis i kroppen.
får inte den syre jag behöver.
sovit i stora rummet.
sitter o sover.
gick ut i köket 7 tiden.
då började hon röka fick ta min medicin.
just nu känns alt tungt.
skal till hjärtkliniken på fredag.
hur skal min andning hålla.
när man aldrig får sova.
mina fötter är jätte tjocka o svullna.
bara runt vrister ovan på-
och på fot knölarna inte hela fötterna det är konstigt.
får fråga på fredag-av birgita20-5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-20 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP