Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände att jag ville skriva nått. Detta var inte vad jag tänkte skriva, men man kan ju inte lyckas jämt, neh? ;)


Namnlös grav

du lämnades ensam,
bedrövlig och kärlekskrank
som kaptenen på skeppet
som snart går i sank

utan en gud, utan en vän
omringas du av svarta vågor,
salta tårar i ett isande hav
av obesvarade frågor

vad än denna världen tog och gav
blev ditt öde en namnlös grav




Fri vers av Ilutzio
Läst 723 gånger
Publicerad 2006-08-29 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilutzio
Ilutzio