Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte hem ikväll.

Ibland undrar jag
vad som gick fel.


Jag älskar dig bror
men ibland blir jag rädd
när jag ser dig.
Alltid lika slagen som förra gången
men ändå

så skiner du en regning dag.


Du vill testa dina gränser
och känna Dödens andetag i nacken.
Men du tänker aldrig på din publik
som står med
händerna för ögonen och gråter.
\"Snälla Daniel, sluta.\"


Käre bror,
kom inte hem ikväll om du har
blåmärken på armarna.
Jag vill inte gråta mer.



Men du skiner
även fast regnet öser ner.




Fri vers av Morgon
Läst 749 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-24 21:41



Bookmark and Share


  Lady_A
oj den här tog andan ur mig. som ett slag i solar plexus och stilla tårar, att torka levrat blod från brutna näsben en tosdagsmorgon för mkt...
2006-12-05

  Albert
hej morgon
de sista raderna är ju sååå vackra
och du älskar
2006-11-07

  Ylvavirvla
Men du skiner
även fast regnet öser ner.

Läser en vacker kärleksförklaring som visar hur rädd du är om den som står dig nära...

Vad gick fel?

Mycket fint skrivet.
2006-10-04

  Queen_of_Rain
srogligt och ärligt med snygga poetiska inflikanden!
2006-09-24

    ej medlem längre
gripande, sorgligt.
innehåller en del uppgivenhet
och väldigt mycket kärlek ändå.
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Morgon
Morgon