Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*det är liksom bara såhär det är *




indicum



klockan var inte mer än tjugo i nio
men kvällen hade lagt sitt mörker
över den höstfuktiga staden

överallt lös gatlyktor ikapp med
bilarnas strålkastare och lämnade
bländande ljuspunkter i skyltfönstren

och du kramade min hand så hårt
som om du kunde skydda mig
från ångesten som höll min kropp
i ett apatiskt grepp

de regnvåta trottoarerna
och folkets söndagsatmosfär
trängde sig med ett vemod in i märgen

men du släppte aldrig taget
om min hand, Christian
och jag släppte inte din

jag släpper aldrig dig




Övriga genrer av Smultris
Läst 625 gånger
Publicerad 2006-09-25 12:45



Bookmark and Share


  molly crayons
det är ju liksom sådär det kan vara. :/
men det låter skönt med handen. bra skrivet.
2006-09-27

  Neal
Vackert skrivet !
2006-09-26

    ej medlem längre
mästerverk * hmm. . haha ! Förlåt, så onödigt, men var tvungen att rätta med en gång. blev irriterad på mig själv ;)
2006-09-25

    ej medlem längre
blir så rörd. helt stel.


måste träffa denna mästervärksmakare ! [ makarinna? : ' ) ]
2006-09-25

  Sländan
Så bra ju, gumman! Skönt att ha någon att hålla i mitt i all skit. Dina ord är så vackra!
2006-09-25

  madinsane
*hulkar och snyter sig i ärmen*
vännen.. du... jisses!!!!
jag är RÖRD!
2006-09-25

  Mats L.
Fint fångat
2006-09-25

    mellanmål
Levande skrivet! Bra! I sitt sammanhang tycker jag särskilt bra om:

"men du släppte aldrig taget
om min hand, Christian
och jag släppte inte din"


Mm
2006-09-25

  SinForHim
Det här tilltalade mig oerhört, just för att jag känner din text rent fysiskt.
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris