Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fortfarande Buddha Dharma, men man kan gestalta den på många sätt)


en tunn skiva av gud

en tunn skiva av gud
som ord i Majakovskis dikter
allt är en dröm


du ser i spegeln
dig själv
dig gud
ingen annan än du


skapandet av det
något helt nytt
smakar himelsk oblat


en åminelse om
hur gud växer i oss
och bara är tystnad


i hjulet som vänder
är vi alla lika gudar
och samtidigt är det
bara tomheten som
är vår befrielse




Fri vers av virre
Läst 625 gånger
Publicerad 2006-10-09 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre