Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till min egen vridna verklighet med mina mentala skuggor

 

 

Mina mentala skuggor kör solen runt jorden

bak i skuggan där inget ljus riktigt kan existera

de är färgblinda ser endast grått och svart

väl utanför mitt huvud ser jag att det finns färger där ute

men sedan sugs jag in igen till min egen vridna verklighet

där inga riktiga färger kan existera

och jag svimmar, stimmar, simmar i mörka hav

livrädd för mörkerdjurens beröring på min själ eller mina fötter




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-11-15 17:10



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Woow... det här var fin läsning, djupt ..mentala skuggor..hmm tack min vän
Mvh
2006-11-16

    Suzylu*
Åh gu va du skriver bra Jenny, Mästerligt (Varför kan inte jag skriva som du?) ;D
2006-11-15

    Suzylu*
Åh gu va du skriver bra Jenny, Mästerligt (Varför kan inte jag skriva som du?) ;D
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*