Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsdöden


Alla är ensamma
och Gud är långt borta

Men det är riktigt allvarligt
när man inte ens får några spam längre




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 566 gånger
Publicerad 2006-11-26 23:11



Bookmark and Share


  småbusig
Låter som en modern variant av Descartes: "Jag får spam, alltså finns jag" ;)
2007-01-12

  Sanningsägaren VIP
Ja, det måste vara höjden av ensamhet.. fan!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna