Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till makterna/Vad har jag gjort?

Kära Gud (eller vem du nu är som styr Allt)
du måste hjälpa mig med en sak, om du har tid alternativt lust.
Det är så att jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna allt det här? Har jag gjort något fruktansvärt? Jag menar, något så fruktansvärt? Jag kan faktiskt inte komma på något, men det måste ju du avgöra.
Vi behöver ju inte gå in på exakt vad som har hänt mig (jag antar att du vet det, jag tror att du vet det mesta om alla) men du kan väl ge mig ett tecken om du inte har tid att prata med mig? Skänk mig en vän tillexempel, hon som ska börja i min klass efter jul kan väl vara rolig och helt inte jättefjortisaktig? Så att jag får någon? Snälla? Det kan räcka med motgångar nu.
Nej, jag är inte alltid perfekt (är du det? nej, precis), men förtjänar jag det här? Förresten, det kanske inte alls är du som styr? Du kanske bara sitter och tittar och skrattar åt oss, våra patetiska själviska liv? Om du gör det är det väldigt slöseri, när du kunde hjälpa oss lite istället för att bara glo.
Med vänliga hälsningar/ Greta, fundersam tellusbo




Prosa (Novell) av Albion
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-11-28 15:40



Bookmark and Share


  andreawolf
jag gillar verkligen gud-eller-den-som-nu-styr-över-allt-dikter!
den här var lite annorlunda och det var nog det som gjorde den så bra!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Albion