Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fredags var vi på begravning. Dottern, sex år, reflekterade så här...




Tårar för ett barn

- Varför har alla svarta kläder, borde de inte ha ljusblått på sig?

- Ljusblått?

- Ja, ljusblått som tårarna.




Övriga genrer av Mangal VIP
Läst 682 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-11 10:38



Bookmark and Share


  Susy Q
*ler* åhh...
Barn är så underbart klara.
2008-09-26

  aPorcupine
Det är verkligen roligt att läsa om vad din dotter säger. Hon är så klok :D
2007-02-23

    ej medlem längre
Så fint!
2006-12-20

    eva m h
Så vackert tänkt!
2006-12-14

    ellabella
Helt underbart..
2006-12-12

  EmiRa
Goa, barnafunderingar...
2006-12-12

  Micael Axelsson
Barns logik ter sig oftare bättre än vårt egna
träigt invanda beteende... mycket har vi att lära
från de små.
2006-12-11

  KonstigaKatter
vi bör lyssna på barn... hos dem är hjärtat fortfarande det första som visar riktning i livet...
2006-12-11

  Anders P VIP
barns reflektioner är underbara. Som i kjejsarens nya käder.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP