Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av många funderingar som susar runt och vill ut vid sängdags. Dottern tycks fundera mycket kring just korsfästelsen av Jesus.


Korsfästelse för ett barn


- Du...

- Ja?

- Tänk om Jesus hade blivit uppspikad som ett minus istället!

- Hmmm... Jaaa...




Fri vers av Mangal VIP
Läst 760 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-14 14:27



Bookmark and Share


  Zanna Phil
Hahaha den var bara för bra.
2010-08-13

    sister band-aid knees
haha, det är löjligt hur bra tankar det finns.
2007-05-27

  Svante
Ja, intressant. Ett minus hade varit mera representativt än ett plus. Ett minus för sagan om Jesus, som inte är så barnvänlig. En typiskt rolig barn-tanke.
2007-03-09

  Kameleont
Kan bara......*le*
2007-01-11

  glittertindra
ja.. vad säger man :) undrar vad som hade hänt... ungar och deras funderingar... hihi
2006-12-21

  Freeman
Barn är änglar!
2006-12-21

    ej medlem längre
Oj! och det kom bara så ur hennes mun. . .
Fantastiskt! Ja barnen har sanningarna.
Otroligt bra fångat och skrivet! Tack för
att jag fick ta del av denna vackra text*
2006-12-20

  Micael Axelsson
Sannerligen ser vi åter hur rörligt och olåst,
ett barns tankar är....
2006-12-14

  Rosen VIP
Barn får en att tänka till eller hur........
2006-12-14

    eva m h
Oh vad det är härligt med rörligheten i barnens intellekt!
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP