Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inget som undgår Gud. Han säjer att varje litet hårstrå är räknat på oss så väl känner Han oss.


Gud såg dina tårar

Ingen annan mer än Gud vet hur många tårar som runnit nerför min kind.
Han har räknat dom alla och lagt dem i en silver ask som ett hjärta.
Han sätter den på en hylla där många andra lika askar står.
Den hyllan är hans käraste skatt, en hylla av stilla gråt.

Och så en dag så tycker Gud att askarna börjar att för fulla, ja en del har runnit över.
Då tittar Han på namnet på askarna och öppnar sitt hål i himlen.
Han ser dej - Han ser din sorg - Han blåser lätt en vind emot din kind.

Du känner en smekande vind där du sitter och gråter.
Du tycker det är konstigt att en vind smeker din kind inomhus.
Sedan får du en varm känsla inom dej, den börjar från kinden och går med en mild smekning ner till ditt hjärta som fylls av en värme.

Du undrar vem som har tänkt på dej och sen förstår du.
Det är Gud som säjer att han vill torka alla tårar och ge dej åter glädjen.
Du kan inte stå emot värmen som sprider sej i hela kroppen och så händer det !
Det ringer på dörren och en vän stiger in och hon säjer \" Jag fick en sån stark känsla att jag skulle gå och hälsa på dej idag \"

Och om ni två hade pratat om den mild vind som smekte er bådas kind då skulle ni veta att Gud såg dina tårar.




Fri vers av änglabarn
Läst 740 gånger
Publicerad 2006-12-16 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglabarn