Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för ett barn


- Kom nu, vi har bråttom till dagis.

- Pappa...

- Ja?

- Jag har inte bråttom.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 735 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-12-18 15:37



Bookmark and Share


  Susy Q
*fniss*
2008-09-26

    Ti-elina
Vuxna människor skyndar och skyndar, tänk om bara vi kunde ta det lugnt som barn. Tänk om vi kunde leva dagen som den var utan stress och måste, tänk om...
2007-01-10

  glittertindra
klockrent... varför ska vuxna ha så bråttom jämt när det finns så mycket att upptäcka... :)
2006-12-21

    ej medlem längre
Den är så bra! Hon har rätt!
Det borde vara så lätt! Kram!
2006-12-20

  Freeman
Åhhhh...så underbart härligt detta var!!!! Tack!!!
Jag har nog faktiskt också en på G, så håll utkik under dagen... ;-)
2006-12-20

  ordterroristen
det här är bland det roligaste jag har läst på riktigt länge, så slående.
tack, det här behövde jag efter en stund av hobby-psykologi med en vän.
2006-12-19

  Nova-Liv
ååhhh vad h-ärligt....
2006-12-19

    eva m h
Det avslöjas vem som har bråttom och det är oftast inte barnet!
2006-12-18

  Micael Axelsson
Barn borde skriva klokböcker åt oss vuxna som inte lärt oss...
2006-12-18

  Anders P VIP
Tema ska det vara inte ema.
2006-12-18

  Anders P VIP
Barns uppriktighet avslöjar oss vuxna. På sammat ema; Min grabb (nu 27) sa i en liknande situation. "Vänta pappa, jag måste bara skynda mig lite först". Sedan sprang han om kring lite planlöst innan han var klar att ge sig iväg.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP