Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivande


Utanför

Täta snöflingor
i mörk natt
dalar sakta ner.
Dom faller på mina axlar
där jag står på tå
och kikar in i ett fönster.
Ovetande om min närvaro
sitter familjen där
och gör vad de nu brukar göra
en fredagskväll.
Fast jag är mitt i rummet
ser jag mig själv
stå på tå
och kika in genom fönstret.
För samtidigt som jag är mitt i
är jag så otroligt utanför.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-12-30 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är nog sant
2006-12-30

  nettizen
Vad oerhört sorgligt att läsa. Men mycket välskrivet.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg