Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första i \"serien\"


Lilla Flicka

Tomma ögon
på den lilla flickan
som aldrig gråter.
Tomma ögon
på den lilla flickan
som aldrig ser.

Lilla flicka
vill du inte se på mig?
Jag kan få dig le igen...
Titta på mig.
Jag kan jonglera!
Lilla flicka
vill du inte se på mig?

Lilla flicka... vad är det?
Är det tårar?

Lilla flicka
varför gråter du
tårar av blod?




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 622 gånger
Publicerad 2006-12-30 20:57



Bookmark and Share


    amandala
Åhh , Grymt fin ! Verkligne smärtsam !
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg