Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lite längtan ut i skogen.


I skogens mörker

I den mörka skogen

kommer man nära

till stjärnorna

om kvällen



de syns inom räckhåll

strax ovanför

träden toppar



det doftar ljuvligt

av vedeldad brasa

från den lilla stugan



i skogens mörker

kan hör man

råbocken skälla



vem skäller han på?

utan att få svar

på min fråga

somnar jag gott




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-03 02:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Det här får mig att längta till
den gamla stugan långt in
i skogen dit inga vägar går
2008-10-06

    sunnanvind
Härligt! Nu längtar jag ut i skogen!
Men får vänta ett tag ännu, det är djup snö var man än ser...
2007-02-15

    Jee Dee
Mycket fin, Jag känner igen känslan. Den är rent och frisk.
2007-01-07

  Thurizas
åhh ..hur jag vill ha en sådan stuga med!!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm