Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om honom, han som var speciell för mig.


Du & Du & Du

Du,
Du,
Du

Du är allt
Men inget
Du ler
Du förstör

Hej, Hejdå
Hej, Hejdå
Hej, men nu igen
Måste du gå

Bort från mig,
Bort!
Eller förresten,
Kom tillbaks!

Du dödar mig
Dödar mig
Dödar MIG,
Som är odödlig

Jag älskar dig inte
Tror jag
Njae ...
Jo, det gör jag.




Fri vers av Kitten
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-01-14 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kitten