Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirande löfte - haiku

Under krispig vadd

ett naturens dunbolster

utlovas våren

 

 




Bunden vers (Haiku) av Agnes
Läst 579 gånger
Publicerad 2007-01-22 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert skrivet!
2007-07-14

  Sunlight
Sådan härligt förväntansfull dikt om naturens löfte, den nuvarande bistra vinterns kyla till trots. Jag bär gärna dessa ord i mitt hjärta i väntan på våren! Tack!
2007-01-22

  ***Wicke***
Mmmm. en längtande text som gör att det pirrar.
Mycket bra
2007-01-22

  Albert
den var bra!
enkel och bra
snart... vitsippor, småfågelsång i buskarna, å va jag längtar till våren, ååå
2007-01-22

  Jean-Michel Orblin
och snart är det vår trots utebliven vinter
2007-01-22

  Skosnöret
Mmm....underbar, men jag vill inte ha våren hit ännu. Jag njuter av snön.

Kul med haiku!
2007-01-22

  Markattan
Mjukt, skönt och härligt hoppfullt.
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes